01
Grindex

Aplikacije brušenja

Uopšteno, mašine za okruglo brušenje nalaze primenu u širokom spektru industrija, gde god je neophodna precizna i visokokvalitetna obrada cilindričnih komponenti. Ukoliko tražite vrhunsku preciznost i završnu obradu vaših cilindričnih komada, na pravom ste mestu Naše mašine su projektovane da zadovolje stroge zahteve različitih industrija, dajući vam mogućnost da unapredite svoje proizvodne mogućnosti na viši nivo. Odaberite model prema svojim potrebama, od BSB do BSE modela, dizajniranih za univerzalno brušenje prečnika i rupe, od najmanjeg modela za unutrašnje brušenje, MBU 80 do najvećeg MBU 1200, UB modela proizvedenih da zadovolje zahteve za brušenjem dubokih rupa ili BBN i BBUN, za brušenje navoja.

Aplikacije za brušenje, Grinding applications
02
Grindex

Grane industrije

Automobilska industrija

U svetu proizvodnje automobila, koji se brzo razvija, preciznost je ključ. Naše brusilice isporučuju tačnost u visokim serijama potrebnu za kritične komponente motora i delove menjača , obezbeđujući optimalne performanse i pouzdanost na putu.

Vazduhoplovstvo

Kada je reč o aplikacijama za brušenje namenjenim civilnom i vojnom vazduhoplovstvu, tada nema mesta za kompromis. Naše brusilice pružaju dodatnu preciznost, omogućavajući vam da bez poteškoća obrađujete lopatice turbina, propelere, komponente stajnog trapa i ostale složene delove aviona i svemirskih letelica.

Industrijski alati

Mašine za okruglo brušenje igraju ključnu ulogu u opštem proizvodnom sektoru za izradu preciznih delova koji se koriste u mašinama, alatima, opremi i raznim industrijskim sektorima. Naše univerzalne mašine za brušenje do 1600 mm dužine su savršen izbor za svaku alatnicu u kojoj se svakodnevno proizvode različite komponente. Bez obzira da li proizvodite mašine, alate ili industrijske komponente, naše brusilice pojednostavljuju proces proizvodnje i ispunjavaju zahteve za strogom tolerancijom i geometrijom delova.

Proizvodnja kalupa

Preciznost je kamen temeljac proizvodnje alata za brizganje i kalupa. Sa našim okruglim brusilicama, možete da izbrusite alate za rezanje, oštrenje i komponente kalupa do savršenstva, maksimizirajući vek trajanja alata i obezbeđujući besprekorne performanse u vašim proizvodnim procesima. Održavajte svoje operacije nesmetano i postižite izuzetne rezultate pomoću naših inženjerskih rešenja.

Naftna i gasna industrija

Krećite se kroz izazove u industriji nafte i gasa koristeći robusne brusilice od sivog liva proizvedenog u našoj livnici. Dizajnirane da izdrže rad u teškoj industriji i zahtevne uslove, naše mašine pružaju preciznost i izdržljivost, neophodne za kritične komponente u opremi za bušenje i ekstrakciju nafte i gasa. Brusite radne komade težine do 2.500 kg, kao i one nešto manjih gabarita kao što su ventili, pumpe, konektori i drugi precizni delovi koji se koriste u opremi za bušenje i ekstrakciju prirodnih sirovina.

Hidraulika i pneumatika

GRINDEX brusilice nude preciznu kontrolu dimenzija, obezbeđujući čvrste tolerancije neophodne za hidraulične i pneumatske komponente kao što su cilindri, špulne, osovine, klipovi, itd. Postignite besprekornu završnu obradu površina koje su kritične za poboljšanje performansi i dugovečnosti hidrauličnih zaptivki, ventila i pneumatskih aktuatora.

Sektor energetike

Od komponenti turbina do opreme za obnovljivu energiju, opreme za proizvodnju energije kao što su gasne, parne turbine i nuklearni reaktori, naše brusilice obezbeđuju kontinuitet u proizvodnji. Obrađujte nove delove, pravite prototipove za odeljenje istraživanja i razvoja, održavajte pohabane delove, kako biste optimizovali performanse i efikasnost u pogonu proizvodnje.

Oprema za merenje

Mašine za brušenje su nezamenljive u industriji merne opreme, obezbeđujući preciznost, tačnost i kvalitet neophodan za proizvodnju mernih instrumenata visokih performansi koji se koriste u različitim sektorima kao što su metrologija, kontrola kvaliteta, istraživanje i naučne analize. Otkrijte mogućnost brušenja vaših malih komponenti koristeći naše najmanje modele iz asortimana – BSB 500 i MBU 80.

Ostalo

Ukoliko niste pronašli industrijski sektor kojem vaša kompanija pripada, nema razloga za brigu. Svesni smo da ne možemo navesti sve industrijske sektore u kojima naše mašine nalaze svoju primenu. Prepoznajući da je svaka grana industrija jedinstvena, blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo razvili rešenja prilagođena njihovim specifičnim zahtevima. Molimo Vas da nam pošaljete detaljan upit, kako biste omogućili našim stručnjacima da vam pomognu u izboru najpogodnijeg modela mašine i tehnologije brušenja.

03
Sekcija

Kontakt